"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Tallinna linnaosade vanemate volitused lõppesid (0)
30. november 2021
Foto: Ilja Matusihis

Tallinna linnaosade vanemate volitused lõppesid ja nende teenistustähtaja viimane päev oli 25. november.

Teenistustähtaja möödumise tõttu vabastatakse teenistusest Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov, Tallinna Kesklinna vanem Monika Haukanõmm, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet, Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis, Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Kuni linnaosade uute vanemate ametisse nimetamiseni määratakse vanema ülesannetesse linnaosade vanemate asetäitjad.

Kuna kõik Tallinna linnavalitsuse liikmed ja linnaosavanemad osutusid volikokku valituks, siis jätkab ilmselt neist nii mõnigi oma senises ametis. Samuti võib mõni sotsiaaldemokraat liikuda abilinnapea või linnaosavanema ametisse. Tallinna linnapeaks valiti taas Mihhail Kõlvart.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.