"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinna noorsootöö tunnustuskonkurss ootab nominente (0)
30. november 2021
Foto Albert Truuväärt

Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile “Suured teod 2021” saab alates teisipäevast esitada nominente, kes on lõppeva aasta jooksul jäänud silma mõne tunnustust vääriva teoga noorsootöö valdkonnas.

Nominente oodatakse kokku viies kategoorias, milleks on Tallinna noorte suured teod, suured teod Tallinna noortele, aasta noorsootöötaja, aasta noor vabatahtlik ning aasta noorteühing, teatas linnavalitsuse pressiesindaja.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on noorsootöö valdkonnas tegutsevate inimeste ja silmapaistvate tegude tunnustamise traditsioon oluline, kuna noored on need, kes loovad meie tulevikku.

“Kutsume üles kõiki Tallinnas elavaid ja tegutsevaid inimesi märkama ja esile tõstma neid, kes töötavad koos noortega ja noorte heaks. Olulisel kohal on ka tegusad noored, kelle panus on Tallinna linna arengus hindamatu. Kuid nii nagu on oluline tunnustada inimesi enda kõrval, on oluline esile tõsta ka iseenda head tööd. Niisiis kutsume üles inimesi, kes tunnevad, et nende teod või saavutused on olnud noorsootöö valdkonnas märkimisväärsed, julgelt esitama ka iseenda kanditatuuri,” rääkis abilinnapea.

Esmakordselt saab sel aastal esitada ankeete nii eesti kui vene keeles, lisaks tõusis sel aastal 500 euro võrra aasta noorsootöötaja kategooria võidupreemia suurus.

Kandidaate saab elektrooniliselt esitada kuni 10. jaanuarini. Lisateavet kategooriate ja tingimuste kohta leiab veebilehelt www.tallinn.ee/suuredteod .

Auhindade saajad avalikustatakse 11. märtsil auhinnagalal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias.

Tallinna Haridusameti poolt korraldatav konkurss “Suured teod“ toimub sel aastal juba 17. korda. Konkursi eesmärk on tunnustada ja esile tõsta Tallinna noorsootöösse panustanud ja valdkonda edendanud suuri tegusid, noorsootöötajaid, noorteühinguid ning vabatahtlikuna tegutsenud noori.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.