"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Kaasava eelarve hääletusel saab Pirital valida 18 idee vahel (0)
01. detsember 2021
Fotol: Mullu kaasava eelarve hääletusel Pirital osutus kõige populaarsemaks ideeks pumptrack.

Pirital on parima idee elluviimiseks kasutada 104 000 eurot. Hääletada saab kuni 12. detsembri südaööni.

„Enamik Piritalt rahvahääletusele pääsenud ideid on seotud sportimis- ja vaba aja veetmise võimaluste laiendamise ning Pirita ranna arendamisega. Piritalased soovivad, et piirkonnas oleks rohkem välijõusaale ja terviseradade valgustus ajakohane. Mitu ettepanekut on seotud rannaga – et rannas oleks aasta ringi ilmastikukindel inventar ja randa paigaldataks hoiukapid, kuhu ujuma minnes saaks jätta isiklikud asjad,” ütles Tõnis Liinat.

Samuti soovivad piritalased kergliiklusteede serva joogiveekraane. Hääletusele pääsenud ideede hulgas on ettepanek rajada Mähele tänavaraamatukogud, Pirita majandusgümnaasiumi õuealale koolipark ning turvaline juurdepääs terviseradadele ratastooli või lapsevankriga liikuvatele inimestele.

Tõnis Liinat tänab kõiki piritalasi, kes ideekorjele suurepäraseid ettepanekuid saatsid. „Aitäh kõigile kaasamõtlejatele! Nüüd on võimalus anda oma hääl ideele, mis kindlasti tuleks 2022. aastal teoks teha,” kutsus Liinat hääletama.

Pirital on parima idee elluviimiseks kasutada 104 406 eurot.

Tallinna kaasava eelarve hääletusel saab osaleda iga vähemalt 14-aastane Tallinna elanik ja hääletada kuni kahe endale meelepärase idee poolt oma linnaosas. Hääletada saab kuni 12. detsembri keskööni. Elektrooniline hääletus keskkonna https://taotlen.tallinn.ee/ vahendusel, pabersedelil saab hääle anda Tallinna linnakantselei teenindusbüroos (Vabaduse väljak 7) või Pirita linnaosa valitsuses (Kloostri tee 6).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.