“Mind häirib, et enamik lugusid “Eesti laulul” on inglise keeles. Elementaarne lugupidamine oma emakeele vastu võiks ikka olla!”

Voldemar Kuslap, laulja
täna kell 17 Tasuta advendikontserdil esinevad Birgit Sarrap ning politsei- ja piirivalveorkester (0)
01. detsember 2021
Birgit Sarrap Foto Albert Truuväärt

Kolmapäeval, 1. detsembril kell 17 algab Kaarli kirikus Tallinna linnavolikogu advendikontsert linnarahvale, kus esinevad Birgit Sarrap ning politsei- ja piirivalveorkester. Kontsert on tasuta.

Birgit Sarrap ei vaja muusikasõpradele laiemat tutvustamist. Ta on võitnud esimese hooaja TV3-e saates „Eesti otsib superstaari“, samuti on teda mitmel korral pärjatud parima naisartisti tiitliga. Laulja on teinud koostööd erinevate muusikute ja koosseisudega.

Politsei- ja piirivalveorkester on professionaalsetest muusikutest koosnev kollektiiv. Orkestrit juhendab dirigent Riivo Jõgi. Koostööd on tehtud paljude Eesti tuntuimate instrumentaal- ja vokaalsolistidega. Sel sügisel sõlmisid siseministeerium ja Tallinna linn koostöökokkulepe, mille kohaselt jätkab orkester uuest aastast Tallinna politseiorkestrina.

Kontserdile pääseb vaktsiinipassi või COVID-19 läbipõdemist kinnitava tõendi ning isikut tõendava dokumendi alusel. Palume kanda maski.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.