"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Otsepilt
vaata otse kell 12 Milline on uue linnavalitsuse tööjaotus ning kuidas muutuvad eluasemekulude piirmäärad? (0)
01. detsember 2021
Otsepilt

Pressikonverentsil osalevad linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapead Kaarel Oja, Madle Lippus, Joosep Vimm ja Betina Beškina.

Pressikonverentsil räägitakse linnavalitsuse uuest koosseisust ja valdkondade jaotusest ning plaanist kehtestada 2022. aasta algusest Tallinnas uued toimetulekutoetuse raames arvesse võetavad eluasemekulude piirmäärad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.