"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Mupo alustab suuremate kaubanduskeskuste parklate kontrolli (0)
01. detsember 2021
Foto: Scanpix

Detsembris alustab Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) nädalavahetustel suuremate kaubanduskeskuste parklate kontrolli.

Kuna jõulud on lähenemas, on inimesed juba nädalavahetustel jõuluoste tegemas. Mupo plaanib kontrollida invakohtadel parkimist ja üldist parkimiskorda, lisaks seda, et ligipääsud operatiivautodele oleksid tagatud, vahendab BNS.

Mupo määras linnas valesti parkijatele 11 kuuga kokku 26 723 trahviotsust kogusummas 534 670 eurot. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.