"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
vaata telemagasini "siin tallinn" Kuidas sai uus Tallinna koalitsioonivalitsus hakkama esimese ülesandega - linna eelarve kinnitamisega? (0)
03. detsember 2021

Mida kujutab endast mõiste  “15 minuti linn”? Kogu maailmas üha suuremat populaarsust koguva linnamudeli suunas liigutakse ka Põhja-Tallinnas.

Tallinna muusikaelu “teine” saal, sageli Estonia varju jääv EMTA kontserdi- teatrimaja suur saal Sakala tänavas ja esimest korda toimuv “Eesti muusika nädal”. Sellest kõigest räägime Eesti Muusika-ja Teatriakadeemia rektori, pianist Ivari Iljaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.