"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
vaata saadet Tallinna uudised 03.12: puuetega inimeste mured, tõhustusdoosid, Solarise kvartali detailplaneering ja jõulukontserdid (1)
03. detsember 2021
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Minu Arvamus
4. dets. 2021 18:32
Kui kolmas doos on tõhustusdoos, siis kuidas hakatakse nimetama neljandat doosi? Viiendat?