"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
fotod Nõmmel Vabaduse pargis sai laupäeval osa jõulumaagiast (0)
04. detsember 2021
Foto: Ilja Matusihis

Laupäeval, 4. detsembril olid linlased oodatud Vabaduse parki (Sihi 98) osa saama tõelisest jõulumaagiast.

Vaata galeriid (66)
Vaata galeriid (43)

Üritus algas kell 15 mustkunstietendusega „Võlujõul“ koos Flaming Alice tuleshowga.  Mustkunstnik Fred-Erik Johanson viis publiku maagilisse talvemuinasjuttu, mida ilmestavad imelised illusioonid. Peale seda sai publik osa improvisatsioonilisest tuleshowst – tantsuetendusest, kus peaesinejaks tuletantsija Alice.

Kella 16 – 18 ootas jõuluvana enda juurde kõiki lapsi salmide, laulude või teiste etteastetega. Jõuluvanaga koos tuli Vabaduse parki ka tema usin abiline, kellega sai toredaid mänge mängida.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.