"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
talvele vastu Põhjatallinlased saavad lisaks lehekottide äraveole ka tasuta graniitkillustikku (0)
04. detsember 2021
Foto: Ksenija Kurs

“Need, kes ole veel jõudnud, saavad tellida graniitkillustikku 6. detsembrini. Põhja-Tallinna valitsus jagab alates novembri algusest kõigile avalduse esitanud korteriühistutele ja eramaja omanikele tasuta kaks 25-kilost graniitkillustiku kotti. Kotid viiakse soovijatele kohale eelnevalt kokkulepitud ajal,”  ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna valitsus jagab korteriühistutele ja eramajade omanikele tasuta graniitkillustikku ning viib ka lehekotid tasuta ära. Tellimusi saab esitada 6. detsembrini.

Ta lisas, et uuel nädalal toimub hooaja viimane tasuta lehekottide äravedu. “Need kinnistuomanikud, kes soovivad lehekotid tasuta ära anda, peavad registreeruma hiljemalt 6. detsembriks”.

Graniitkillustiku avalduse saab esitada 6. detsembrini veebivormil https://bit.ly/3FVEbLg. Palume avalduses märkida soovija e-posti aadress, aadress ja kontakt. Graniitkillustiku üleandmine toimub 1. novembrist 10. detsembrini. Kotid tuuakse kohale eelnevalt kokkulepitud ajal hiljemalt 10.12.2021.

Lehekottide äraveo registreerimisvorm: https://bit.ly/3AYs3WN. Vedu toimub ainult  eelnevalt linnaosavalitsust teavitanud kinnistute omanikelt, kes on edastanud täpse aadressi, asukoha ja lehekottide arvu. Registreerida tuleb igal nädalal ja registreerimine käib olemasoleva nädala kohta. Nimekiri läheb lukku esmaspäeviti kl 9.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.