"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Nõmme maja aatriumis saab laupäevani jõululaata külastada (0)
06. detsember 2021
Foto: Nõmme LOV

Nõmme vaba aja keskus kutsub kõiki 6. – 11. detsembrini Nõmme maja (Valdeku 13) aatriumis toimuvale jõululaadale.

Nõmme vaba aja keskuse direktori Külli Tatteri sõnul tulevad seal müügile vaba aja keskuse huviringides hoole ja armastusega valmistatud esemed. „Käsitööd kinkides ei ole võimalik kunagi eksida, sest see toob kingiga kaasa rahu ja hingesoojust,“ lisas Tatter.

Jõululaat on avatud 6. kuni 11. detsembrini kella 11 – 14.

Jõululaadalt võib leida Nõmme vabaaja keskuse eakate käsitööd, keraamikat ja kaltsuvaipasid. Samuti on müügil erivajadusega laste ja noorte valmistatud küünlad, seebid, hoidised, kotihelkurid ning palju muud.

Nõmme vaba aja keskus asub aadressil Valdeku 13. Lisaks eakate päevakeskusele ja erivajadustega laste ja noorte tegevustoale tegutseb Nõmme vaba aja keskuse all ka Valdeku noortekeskus (Valdeku 13), Pääsküla noortekeskus (Rännaku puiestee 1), Rahumäe mängujaam (Pärnu maantee 228b), Männiku noortetuba (Pihlaka 1) ja Laste päevakeskus (Männiku tee 96).

Rohkem infot leiab www.nomme.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.