"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
haiglates kokku 240 koroonapatsienti Ööpäevaga lisandus 301 ja suri kaks nakatunut (0)
06. detsember 2021
Teisipäevahommikuse seisuga on haiglas 315 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Foto: Scanpix

Esmaspäevahommikuse seisuga on haiglas 240 koroonaviirusega nakatunud patsienti ja ööpäevaga suri kaks nakatunut.

202 inimest vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 155 ehk 76,7 protsenti on vaktsineerimata ja 47 ehk 23,3 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 14 uut haigusjuhtu, vahendab BNS.

Suri kaks koroonaviirusega nakatunud inimest, mõlemad olid vaktsineerimata: 87-aastane naine ja 98-aastane naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4240 testitulemust, millest 301 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 206 vaktsineerimata ja 95 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 839 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 191. Esmaspäevahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 195 451 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 59,7 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.