"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
haiglates kokku 238 koroonapatsienti Ööpäevaga lisandus 545 ja suri üks nakatunu (0)
07. detsember 2021
Teisipäevahommikuse seisuga on haiglas 238 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Foto: Scanpix

Teisipäevahommikuse seisuga on haiglas 238 koroonaviirusega nakatunud patsienti ja ööpäevaga suri üks nakatunu.

198 inimest vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 155 ehk 78,3 protsenti on vaktsineerimata ja 43 ehk 21,7 protsenti on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 22 uut haigusjuhtu, vahendab BNS.

Suri üks vaktsineerimata koroonaviirusega nakatunud inimene: 79-aastane mees.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 6456 testitulemust, millest 545 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 344 vaktsineerimata ja 201 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 4825 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 526. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 198 770 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 59,8 protsenti.

Eestis on tuvastatud kokku kuus koroonapositiivset, kelle puhul viitab genotüpiseerimine omikron tüvele. Viis reisijat saabusid Lõuna-Aafrika Vabariigist ning üks Dubaist. Kõik genotüpiseeritud proovid kinnitatakse sekveneerimise käigus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.