"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Pae pargis Lasnamäel avati suusarada (0)
07. detsember 2021
Foto: Lasnamäe LOV

„Tegime suusaraja alles nüüd, pärast rekordilist nädalavahetuse lumesadu. Kutsun kõiki suusahuvilisi Pae parki sportima. Ühtlasi palun teisi inimesi suusarajale mitte minna ning kasutada pargis kulgevaid kõnniteid. Samuti olge palun valvsad oma koduloomadega, et nad ei eksiks suusatajatele ette,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

Lasnamäele Pae parki on sisse aetud suusarada. 1,9-kilomeetrine ring kulgeb ümber Pae järve ning on kogu pikkuses valgustatud.  

Pae parki on aetud vabatehnika suusarada, mida edaspidi hooldatakse vastavalt vajadusele. Rajal on mitmed kerged tõusud ja laskumised, mille läbimine on jõukohane erineva ettevalmistusega harrastajatele. Suusaraja märgistus lisandub lähipäevil.

Väljatöötamisel on ka Tondiraba pargi suusarada. Suusarajad Lasnamäe parkides on tehtud koostöös Eesti Terviseradadega. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.