"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Pirital algas lume väljavedu (0)
07. detsember 2021
Foto: Pirita LOV

„Rohke lume tõttu on Pirita linnaosa valitsus tellinud linna korraldatud tsentraalsele lumekoristusele lisaks lume väljaveo linnaosa kvartalisisestelt teedelt ja tänavatelt. Ennekõike veetakse lund ära tänavatelt, kuhu on tekkinud juba nii kõrged lumevallid, et need raskendavad ja ohustavad liikumist. Samuti veetakse lund vähemaks lasteasutuste ümbrustest,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Lumekoristusbrigaadid töötavad täna Maarjamäe asumis ja Merivälja kooli juures.”

Pirital veetakse ära teedelt ja tänavatelt lund. Seepärast palutakse elanikel järgida ajutisi liiklusmärke ja nendel tänavalõikudel mitte parkida.

„Linnaosavalitsuse palve sõidukiomanikele on parkida lumekoristuse ja väljaveo ajaks sõidukid kinnistule või teise kohta, et töö saaks kiiremini tehtud. Palun järgida ajutisi liiklusmärke,” sedastas Tõnis Liinat.

Töid teevad Fortikus Eesti OÜ ja Keskkonnahooldus Eesti OÜ.

Operatiivset infot linnaosa teede ja tänavate lumeolude kohta saavad elanikud edastada Pirita veebil oleva heakorratööde lingi kaudu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.