"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Sütiste metsas saab suuskadel läbida 10 kilomeetrit (0)
07. detsember 2021
Foto: Mustamäe LOV

„Juba mitmel järjestikusel talvel oleme rõõmustanud Mustamäe spordisõpru Sütiste metsas suusarajaga ning nädalavahetusel maha sadanud lume rohkus andis võimaluse taas korralik klassikajälg sisse sõita,“ ütles Mustamäe linnaosa juht Lauri Laats, „Eelmisel aastal avasime jalakäijate tunneli, mis ühendab Sütiste parkmetsa Nõmme metsaga, kus on samuti olemas suusarada ning kel soovi saavad oma suusaringi pikendada naaberlinnaossa.“

Mustamäel Sütiste metspargis on värskelt valminud korraliku klassikajäljega kümnekilomeetrine suusarada, kuhu oodatakse kõiki suusasõpru.

Mustamäel on kõige mugavam on suusaringi alustada Tervise tänava poolt spordiklubi Nord läheduses või Ehitajate tee poolt Tehnikaülikooli spordihoone lähedalt.

Parkimine Nord Cramo Spordihoone (Tervise 21) ees olevas parklas on kõikidele suusatajatele tasuta. Samuti on kõik suusatajad teretulnud Tervise 21 spordihoone kohvikusse.

27. detsembril avatakse sealsamas ka suusalaenutus, mis hakkab olema avatud E – R kell 10.00 – 18.00 ja L – P 10.00 – 20.00.

Sütiste metsa suusaraja hoolduse eest vastutab Mustamäe Linnaosa Valitsus, kes hoiab raja kvaliteedil silma peal ning vastava varustusega ATV käib seda korrapäraselt hooldamas.

Suur palve kõigile, kel suuski all ei ole – jalutajad, jooksjad, kiir- ja kepikõndijad: suusarajad on tehtud jalgteede kõrvale, palun ärge minge suusaradadele jooksma ega kõndima, ruumi jätkub kõigile!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.