"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
vaata otse kell 15.30 Teadusagentuur tunnustab täna parimaid õpilasleiutajaid (0)
07. detsember 2021
Foto: Pixabay / foto on illustratiivne

Eesti Teadusagentuur ning haridus- ja teadusministeerium tunnustavad teisipäeval tänavusi parimaid õpilasleiutajaid ning nende juhendajaid.

Riiklikule konkursile esitati sadu nutikaid ja põnevaid lahendusi, mis teevad igapäevaelu paremaks ja mugavamaks. Neid tutvustatakse otseülekandes miks.ee portaali vahendusel teisipäeval algusega kell 15.30, vahendab BNS.

Parimate tööde vahel jagatakse välja 25 950 euro suurune preemiafond neljas vanuserühmas. Lisaks on kõige silmapaistvamatel õpilasleiutajatel võimalus esindada Eestit 2022. aasta mais USA-s toimuval õpilaste teadus- ja inseneeriakonkursil ISEF.

Eriauhindu annavad välja ka konkursi koostööpartnerid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.