"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
fotod Kesklinna advendikontsert lõi jõulumeeleolu (0)
08. detsember 2021
Mick Pedaja. Foto: Mats Õun

„Advendiaeg on äsja alanud, varsti saabuvad jõulud ning on aeg luua aasta tähtsaimateks pühadeks sobiv meeleolu. Advendikontsert pakub selleks väga hea võimaluse. Loodame kontserdiga linnaelanikele rõõmu valmistada ja soovime rahulikku pühadeaega,“ ütles kesklinna linnaosa vanem Monika Haukanõmm. 

Vaata galeriid (42)

Kesklinna valitsus korraldas kolmapäeval Jaani kirikusadvendikontserdi, kus esinesid Mick ja Angeelia Pedaja ning Uku Kübar.

Kontserdil esitas trio nii tuntud laule oma loomingust kui ka traditsioonilisi jõulu- ja talvelaule.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.