"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Tallinn tunnustas EMi pronksmedali võitjaid Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit (0)
09. detsember 2021
Ilja Marakrov võitis pronksmedali Kreekas, Heraklionis toimunud taekwondo Euroopa meistrivõistlustel. Foto Albert Truuväärt

Tallinna linn tänas ja tunnustas tallinlastest sportlasi Jüri-Mikk Udamit ja Ilja Makarovit ning nende treenereid kõrgete sportlike saavutuste eest Euroopa meistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul teevad Tallinna tublide sportlaste ja neid toetavate treenerite suurepärased tulemused rahvusvahelistel suurvõistlusel südame soojaks kõigil spordisõpradel.

„Rõõm on neid õnnitleda ja tänada nende saavutuste eest. Meie sportlastel on tänavu kahtlemata olnud väga edukas spordiaasta. Rahvusvahelistel suurvõistlustel on pealinna igati väärikalt esindatud ning soovin sportlastele ja treeneritele jõudu-jaksu järgmisteks tippsaavutusteks“, lisas Belobrovtsev.

Jüri-Mikk Udam võitis pronksmedali Itaalias, Vareses toimunud sõudmise paarisaerulise neljapaadi Euroopa meistrivõistlustel. Paatkonda kuulusid ka mitte-tallinlastest meeskonnakaaslased Allar Raja, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Tallinn premeerib Jüri-Mikk Udamit 1800 euroga ja tema treenerit Veikko Sinisalot 700 euroga. 

Ilja Marakrov võitis pronksmedali Kreekas, Heraklionis toimunud taekwondo Euroopa meistrivõistlustel. Tallinna premeerib Ilja Makarovit 800 euroga ja tema treenerit Aleksandr Antonovit 400 euroga.

Linn tunnustab tallinlastest sportlaste ja nende treenerite kõrgeid sportlikke saavutusi nii olümpiamängudel, maailmameistrivõistlustel, Euroopa meistrivõistlustel kui ka Euroopa mängudel. Rohkem infot toetuste jagamise korra kohta on leitav Tallinna kodulehel

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.