"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Reedel ei juhtunud vaatamata libedusele õnneks ühtegi rasket liiklusõnnetust (0)
11. detsember 2021
Foto: Ilja Matusihis

Kuigi reedel olid teeolud kõikjal libedad ja paiguti sadas jäävihma, ei juhtunud ühtegi inimkannatanutega liiklusõnnetust, vahendab BNS.

Tänavu on olnud 16 sellist päeva, mil inimesed liikluses vigastada ei saanud. Esimene raskete õnnetusteta päev oli 4. jaanuaril, teine 9. jaanuaril, kolmas 15. jaanuaril, neljas 18. jaanuaril, viies 17. veebruaril, kuues 2. märtsil, seitsmes 4. märtsil, kaheksas 13. märtsil, üheksas 23. märtsil, kümnes 3. aprillil, üheteistkümnes 4. aprillil, kaheteistkümnes 11. aprillil,  kolmeteistkümnes 13. novembril, neljateistkümnes 15. novembril ja viieteistkümnes 30. novembril. 

Mullu oli raskete liiklusõnnetusteta päevi 27, tunamullu aga 19. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.