"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Haiglaravil on 274 koroonapatsienti ja suri neli inimest (0)
12. detsember 2021
Pealinn

Pühapäevahommikuse seisuga viibib haiglaravil 275 koroonapatsienti, lisaks suri neli nakatunut.

Haiglaravil olijaist 187 põeb koroonat raskelt, nendest omakorda 159 ehk 85 protsenti on vaktsineerimata ja 28 ehk 15 protsenti lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates 26 uut haigusjuhtu.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 4618 testitulemust, millest 377 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 223 vaktsineerimata ja 154 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 2367 vaktsiinidoosi, millest 282 olid esmakordsed. Pühapäevahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 220 347 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 60,3 protsenti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.