"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
neljapäeval kell 14 Pirita kloostri jõulumaa saab maagilise avapaugu (0)
12. detsember 2021
Ott Lepland. Foto: Pirita LOV

„Kuigi Pirita kloostri jõulumaa programm saab veel viimast lihvi, on kõigil neljal jõulumaa päeval oodata väga mitmekesist ja huvitavat kultuurikava. Avapäeva, 16. detsembri õhtul kutsume kloostrivaremete vahele vaatama spetsiaalselt jõulumaaks lavastatud mustkunstietendust „Maagilised jõulud”, milles astub üles Eesti üks omanäolisim ja nõutuim mustkunstnik Meelis Kubo. Kohe pärast etendust annab akustilise jõulukontserdi muusik Ott Lepland,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, lisades, et kingikotiga saabub külla jõulumees ja toimub veel palju põnevat.

Meelis Kubo. Foto: Pirita LOV

Pirita kloostri jõulumaa avapäeval näeb suurejoonelist mustkunstietendust ning jõulumaa laulab avatuks Ott Lepland. Jõulumaa väravad avatakse neljapäeval, 16. detsembril kell 14. Mustkunstietendus ja sellele järgnev kontsert algab kell 18.

Pirita kloostri jõulumaa toimub 16.–19. detsembrini Pirita kloostri varemete alal. Kavas on kontserdid, etendused, töötoad, jõululaat, kohal on jõuluvana, nautida saab ehtsaid jõuluroogi. Rohkem infot http://www.piritajoulumaa.ee/ ja FB-s.

Pirita kloostri jõulumaa on kõigile tasuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.