"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ADIK LEVIN: Kaubanduskeskuse asemel tasub jõulude ajal minna metsade keskele (2)
13. detsember 2021
Adik Levin. Foto: Albert Truuväärt

“Austan eestlaste traditsioone ja jõululaupäeval on meil kodus laual klassikalised jõulutoidud. Jõulukommete hulka kuuluvad muidugi ka kingitused sugulastele ja tuttavatele, kuigi viimasel ajal oleme eelistanud abikaasaga käia vähem linnas ja suurtes kaubanduskeskustes ning liikuda selle asemel rohkem looduses, metsade keskel. Värske õhk aitab tervise eest hoolt kanda!” rääkis lastearst Adik Levin.

Koroonaaeg sunnib ka pühade ajal lähedastest eemale hoidma, samas oleks ehk kallite kingituste asemel just vaja veeta rohkem aega koos kallite inimestega. Pealinn uuris, kuidas tähistavad tuntud inimesed saabuvaid jõule.

“Olen aga kindlalt veendunud, et koroonaepideemia ajal vaktsineerimisele alternatiivi ei ole. Vaktsineeritud ja revaktsineeritud inimestel on jõulude ajal ka psühholoogiliselt märksa kergem olla. Sest isegi juhul, kui nad nakatuvad, põevad haigust kergelt. Vaktsineerimata inimestel aga soovitan pühade ajal võimalikult vähe ringi liikuda,” märkis Levin.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

just
21. dets. 2021 19:26
h ttps://amp.et.what-about-a.com/22683/1/taarausk.html Taarausuliste liikumine Eestis algas Eesti Vabariigi algaastatel. Algatajaks peetakse psühhiaatrit Juhan Luigat, kes huvitus soome-ugri rahvaste ja idamaade usunditest. Koos käima hakati 1925. aastal, taarausu peaideoloogiks kujunes major Kustas Utuste ja tema abikaasa Marta Utuste. h ttps://www.maavald.ee/maausk Maausk ja maaelm on osa soomeugri/uurali ja laiemalt kogu Põhjametsa elmast. Samu väärtusi hoiavad paljud maailma rahvad alates indiaanlastest ja lõpetades polüneeslastega.
uus aasta
14. dets. 2021 19:44
Maausulistel algab 25. detsembril aasta 10235. See lähtub Billingeni katastroofist, mil Balti paisjärv murdis Skandinaavias mäestikust läbi ja maapind vabanes vee alt.