"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
ANNE VESKI: Koon tütrepojale jõulukingiks kampsunit (0)
13. detsember 2021
Anne Veski. Foto: Scanpix

“Minu lapsepõlvekodu oli Raplas ja meie pere külastas jõulude ajal alati linna keskväljakut ja sealset kirikut. Ema jättis selleks ajaks tuledki majas põlema, et jõulud näeksid tuppa tulla! Praegu on meil tavaks jõulude ajal kokku saada minu tütre juures,” kirjeldas Laulja Anne Veski oma pere jõulukombeid. Koroonaaeg sunnib ka pühade ajal lähedastest eemale hoidma, samas oleks ehk kallite kingituste asemel just vaja veeta rohkem aega koos kallite inimestega. Pealinn uuris, kuidas tähistavad tuntud inimesed saabuvaid jõule.

“Mul on kaks lapselast, poisid loevad luuletusi ja mängivad pilli. Üks viiulit ja teine klaverit. Mina ei peagi seal nii väga laulma. Saame perega kokku ja naudime üheskoos ilusat päeva,” ütles Veski

“Koroona minu jõulukuud eriti muutnud ei ole, sest enamasti ongi see aeg olnud mulle puhkuseks. Praegu koon väiksemale tütrepojale jõulukingiks kampsunit. Eelmisel aastal tehtud kampsunit kandis ta terve aasta ja nüüd koon juba teist. Kudumisega on tegemist kõik õhtud! Suurem poisski sai mullu kingiks kampsuni. See töö mulle meeldib, varem pikkadel kontsertreisidel käies kudusin pidevalt.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.