"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
pühapäeval kell 11-18 Disainiturg toob taaskord publiku ette erakordse valiku eestimaist professionaalset disaini (0)
13. detsember 2021

Varasemalt Kultuurikatlas toimunud Disainiturg toimub sel aastal 19. detsembril (pühapäeval) kell 11-18 Telliskivi Loomelinnakus kuna Loomelinnak võimaldab inimesi paremini hajutada. Disainiturulised on jagatud ära kolme erinevasse avarasse ruumi, mis kõik asuvad Loomelinnaku platsi ääres: Fotografiska 0 korrus, Roheline saal ja Void. Lisaks on paar disainerit avanud uksed ka oma stuudiotesse. Sissepääs Disainiturule on külastajatele tasuta.

Disainiturg annab suurepärase võimaluse suhelda disaineritega ja soetada jõulukingid otse nende autoritelt. Järjekorras 11. Disainiturule soovis kandideerida 205 disainerit/brändi, kellest žürii valis välja 75 parimat.

Disainiturult leiab kvaliteetseid ja kauneid Eesti tekstiili- ja moebrände, eriilmelisi aksessuaari- ja nahatooteid, põnevaid sisustustooteid, üliilusaid keraamika- ja klaastooteid, imelisi ehteid, ägedaid märkmikke, kalendreid ning kõike muud, millega rõõmustada oma lähedasi jõuluperioodil.

Rohkem infot: https://disainikeskus.ee/uudised/disainiturg-toimub-sel-aastal-telliskivi-loomelinnakus

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.