"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
LIINA SAAR: Ise valmistatud jõulukingid on kõige väärtuslikumad (0)
13. detsember 2021
Liina Saar. Foto: Scanpix

“Jõulupühade ajal tahaksin minna Viljandisse oma vanemate juurde. Ühiselt jõululaua taga istuda ja jõululaule laulda on armas traditsioon. Kõige olulisemaks peangi jõulude ajal perele ja sõpradele aega leida,” arvas muusik Liina Saar. Koroonaaeg sunnib ka pühade ajal lähedastest eemale hoidma, samas oleks ehk kallite kingituste asemel just vaja veeta rohkem aega koos kallite inimestega. Pealinn uuris, kuidas tähistavad tuntud inimesed saabuvaid jõule.

“Jõulude väärtus on stabiilsuses ja korduvuses – nii on ju alati olnud! Ise valmistatud jõulukinke peame me peres kõige väärtuslikumaks. Poekaupade küllus võib ju muutuda väsitavaks, pigem peaks tarbimist piirama,” märkis Saar.

“Seoses õppejõu tööga Viljandi kultuuriakadeemias on jõulueelne aeg mul tihe, sest semester hakkab lõppema ja eksamiperiood läheneb. Pandeemia tõttu on jõulupidusid ja esinemisi varasemast vähem, kuid uus plaat peaks detsembriga paika saama. Loominguliselt põnev oli ka Monica Zetterlundi kava ettevalmistus Jõulujazziks.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.