"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
avamine neljapäeval kell 14 Pirita kloostri müüride vahele kerkib jõulumaa (0)
13. detsember 2021
Foto: Pirita LOV

„Nagu eelmisel aastal, saab Pirita kloostri jõulumaa ka tänavu väga elegantsed valged jõulukojad, mille katuseid valgustavad punased tulukesed. Majakestest saab soetada jõulukinke ja leiab hõrgutavat kehakinnitust. Ühte majja seab end sisse jõuluvana, kuid üks valge majake tuleb eriti omanäoline – seal saavad lapsed möllata põhus. Jõulukuusk on juba püsti ja täna saavad paika väiksemad jõulupuud,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

„Homme alustatakse lava paigaldamist,” lisas ta. Uus on tänavu see, et väiksemad jõulumaa külalised saavad lustida karusselliga.

Täna algas Pirita kloostri jõulumaa ehitamine. Pirita kloostri jõulumaa valmib kolmapäeva õhtuks ja avab väravad neljapäeval, 16. detsembril kell 14.

Pirita kloostri jõulumaa on avatud 16., 17. ja 19. detsembril kell 14–20 ja 18. detsembril kell 12–22. Toimub jõuluturg, kavas on mitmekesine meelelahutusprogramm, töötoad, etendused. Sissepääs kõigile tasuta. Rohkem infot www.piritajoulumaa.ee ja FB-s.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.