"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
liiklusummik Veeavarii Ristiku tänaval muudab ajutiselt bussiliinide 40 ja 59 liikumisteed (0)
13. detsember 2021
Foto: Ilja Matusihis

Ristiku tänaval ei liigu veeavarii tõttu kuni avariitööde lõpuni bussiliinid 40 ja 59, ümberkorralduste ajal sõidavad liiguvad bussiliinid Ristiku tänava asemel Sõle tänavat pidi.  

Bussiliinil nr 40 jääb mõlemal sõidusuunal ära Pelgulinna, Härjapea ja Maisi peatus ning sõidusuunal Viru keskuse poole on liini Kolde puiestee peatus ajutiselt Sõle tänaval. Ära jääb bussiliini 40 tavapärane liikumistee Ristiku tänaval ja Kolde puiesteel, selle asemel suunatakse liin ümbersõidule Sõle tänava ja Paldiski maantee kaudu. Ümbersõidul peatuvad bussid kõigis liikumisteele jäävates peatustes (Ädala, Sõle, Ristiku).  

Bussiliinil nr 59 jääb mõlemal sõidusuunal ära Pelgulinna ja Härjapea peatus. Ära jääb liini tavapärase liikumistee osa Ristiku tänava lõigul Paldiski maantee ja Kolde puiestee vahel ja selle asemel suunatakse liin ümbersõidule Kolde puiestee, Sõle tänava ja Paldiski maantee kaudu. Ümbersõidul peatuvad bussid kõigis ajutisele liikumisteele jäävates peatustes (Kolde puiestee, Ädala, Sõle, Ristiku).  

Palume vabandust ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.