"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
kuhu minna? Loe, millal külastada tasuta kontserti, kirbuturgu või jõululaata (0)
14. detsember 2021
Birgit Sarrap Foto Mats Õun

Neljapäeval, 16.detsembril kell 18:00 on Tallinna Piiskoplikus Toomkirikus Vaskpillikvinteti Tuulisbrass jõulukontsert „Jõuluhõng“. Kuulda saab pühademeeleolu tekitavat klassikalist muusikat ja muid tuntud jõululugusid. Lisaks J. S. Bachi, G. Gabrieli ja V. Ewaldi pidulikele teostele ja kaunitele jõululauludele,tulevad esiettekandele ka kahe noore helilooja, Martin Pajumaa ja Brenda Pärteli uudisteosed. Tuulisbrass esineb koosseisus: Martin Pajumaa – trompet, Lauri Karhi – trompet, Nikita Matsuk – metsasarv, Karl Abro – eufoonium, Toomas Oskar Kahur – tuuba, Marten Männa – löökpillid. Tuulisbrassi kunstiline juht on ERSO trompetimängija István Baráth. 

Laupäeval, 18.detsembril kell 15:00 on Nõmmel Vabaduse pargis Birgit Sarrapi ja Mihkel Mattiseni jõulukontsert. Kuulajateni tuuakse valik imeilusatest jõululauludest ning Birgiti ja Mihkli omaloomingust, mis kaunisse jõuluaega nagu valatult sobivad. Tule kindlasti kohale, naudi head muusikat ning saa osa ainulaadsest talvisest kontserdielamusest. Kella 16 – 18 võib  Vabaduse pargis kohata ka Jõuluvana, kes  kuulab laste salme ja jagab maiustusi. Jõulumehel on abiks ka päkapikk, kellega saab toredaid mänge mängida ja ühiselt tantsida. Pimedal ajal loovad Nõmme Vabaduse pargis jõulutunnet maagilised valguslahendused!  

Pühapäeval, 19. detsembril kell 16:00 on Nõmme Rahu kirikus advendikontsert „Valguse laulud“. Esinevad Nõmme kultuurikeskuse kollektiivid – tüdrukutekoor Nõmmelill, vokaalansambel Fiore, Noorte Naiste Koor Kevad, naiskoor Nõmme ja segakoor Riola. 

ADVENDIAEG MUSTAMÄEL

T 14. detsembril kell 18 Getter Jaani hoovikontsert (Tammsaare tee 135). Jõuluvana ootab lapsi alates 17.30.

K 15. detsembril alateskell 18 Getter Jaani hoovikontsert (Pöörise kvartal). Jõuluvana ootab lapsi alates 17.30.

K 15. detsembril kell 18 Getter Jaani hoovikontsert (Pöörise kvartal). Jõuluvana ootab lapsi alates 17.30.

N 16. detsembril kell 18 Liisi Koiksoni hoovikontsert (Kadaka staadion). Jõuluvana ootab lapsi alates 17.30.

R 17. detsembril kell 18 Liisi Koiksoni hoovikontsert (Sõpruse pst 235). Jõuluvana ootab lapsi alates 17.30.

R 17. detsembril kell 12-18 Kaja jõululaat ja meisterdamise töötoad (Kaja Kultuurikeskus, E. Vilde tee 118). Täpsem info: https://kajakeskus.ee/kalender/kaja-joululaat

L 18. detsembril  kell 11 – 17 Mustamäe jõululaat Parditiigi pargis (Sõpruse pst 177)

L 18. detsembril  kell 16 Hanna-Liina Võsa jõulukontsert Parditiigi pargi laval (Sõpruse pst 177)

L 18. detsembril kell 11.30-18 Kaja jõululaat ja meisterdamise töötoad (Kaja Kultuurikeskus, E. Vilde tee 118). Täpsem info: https://kajakeskus.ee/kalender/kaja-joululaat

P 19. detsembril kell 12-16 Kaja jõululaat ja meisterdamise töötoad (Kaja Kultuurikeskus, E. Vilde tee 118). Täpsem info: https://kajakeskus.ee/kalender/kaja-joululaat

P 19. detsembril kell 16 Magus Vaheri ja Hedvig Hansoni jõulukontsert Jaani kirikus (Vabaduse väljak 1). Vajalik on eelregistreerimine: tel. 645 7500 ja 645 7511 või veebis https://www.tallinn.ee/est/mustamae/Tere-tulemast-Mustamae-joulukontserdile-Jaani-kirikus

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.