"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Lasnamäel Härma staadionil avati täna uisuväljak (0)
15. detsember 2021
Foto: Albert Truuväärt

Tallinnas Lasnamäel avatati kolmapäeval Härma staadioni uisuväljak. Tegemist on ovaaliga, mis sobib ka kiiruisutajatele. 

Tallinna linna tellimusel tuleb või on juba avatud sel aastal linnaruumis kuus uisuparki. Uisusõbrad saavad kasutada Harjumäel asuvat Vanalinna uisuparki ja Mustamäe uisuparki, samuti Nõmme uisuparki, vahendab BNS.

Tallinna kõige uuem ja nüüdisaegsem vabaõhuliuväli on Lasnamäe uisupark Tondiraba pargis. Lisaks on veel kaks liuvälja, mida haldab Pirita Spordikeskus: Pirita liuväli ja Lasnamäel Härma staadionil asuv ovaal.

Ka sellel hooajal panustatakse COVID-19 viiruse leviku piiramise meetmetesse, et uisuparkide külastamine oleks kõigile turvaline. Külastajail palutakse tutvuda kehtivate piirangutega Uisuparkide kodulehel ja jälgida uisupargis hoolega kohapealseid piiranguid ja liikumisjuhiseid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.