"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Lasnamäel Härma staadionil avati täna uisuväljak (0)
15. detsember 2021
Foto: Albert Truuväärt

Tallinnas Lasnamäel avatati kolmapäeval Härma staadioni uisuväljak. Tegemist on ovaaliga, mis sobib ka kiiruisutajatele. 

Tallinna linna tellimusel tuleb või on juba avatud sel aastal linnaruumis kuus uisuparki. Uisusõbrad saavad kasutada Harjumäel asuvat Vanalinna uisuparki ja Mustamäe uisuparki, samuti Nõmme uisuparki, vahendab BNS.

Tallinna kõige uuem ja nüüdisaegsem vabaõhuliuväli on Lasnamäe uisupark Tondiraba pargis. Lisaks on veel kaks liuvälja, mida haldab Pirita Spordikeskus: Pirita liuväli ja Lasnamäel Härma staadionil asuv ovaal.

Ka sellel hooajal panustatakse COVID-19 viiruse leviku piiramise meetmetesse, et uisuparkide külastamine oleks kõigile turvaline. Külastajail palutakse tutvuda kehtivate piirangutega Uisuparkide kodulehel ja jälgida uisupargis hoolega kohapealseid piiranguid ja liikumisjuhiseid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.