"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
fotod ja video Linnapea tunnustas Raekojas linna pikaajalisi töötajaid (0)
15. detsember 2021
Tiina Jaska ja Mihhail Kõlvart. Foto Aleksandr Gužov

Tallinna Linnapea tunnustas Raekojas pikaajalisi linna töötajaid. Teiste seas tänati töö eest ka Haabersti linnaosa pikaajalist arhitekti kel täitus 50 aastat tööpostil. Ka linnapea ise tähistas 10 aasta täitumist linna teenistuses.

Vaata galeriid (62)

Kõige staažikam linnatöötaja on 50 aastat ametis olnud Tiina Jaska. Tallinna linnaplaneerimise ametist Haabersti linnaosavalitsusse läinud ja ka seal 20 aastat olnud Jaska aeg Haaberstis on olnud nii pikk, et ta on näinud lausa kuue linnaosavanema juhtimist.

“Need kakskümmend aastat Haaberstis olnud mulle tõsiselt toredad aastad,” rääkis Haabersti linnaosa arhitekt Tiina Jaska. “Väga toredad töökaaslased ja toetav juhtkond.”

Kui Jaska alustas töötamist Tallinna linnaorganisatsioonis 1971. aastal, siis vaid kümme aastat hiljem alustas teenistuses kolleeg Ain Valdmann. Oma 40 aastase linnaameti karjääri suurimaks töövõiduks peab ta linnaruumi arengut.

“Võibolla inimesed enam ei mäletagi seda, et Vabaduse väljak oli kunagi teist nägu. Või vanalinnas Viru tänav või Harju ja Kullaseppa tänav oleksid kunagi olnud teistsuguse liiklemisega või et Harju tänaval kunagi ei olnud liuvälja,” rääkis Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti juhataja Ain Valdmann.

Ka linnapea Mihhail Kõlvart, jõudis olulise verstapostini- kümme aastat linna ametis.

“Kümme aastat tagasi olin ma samamoodi üks noor kolleeg paljudele inimestele, kes olid linnasüsteemis palju aastaid töötanud,” meenutas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. “Just tänu neile, sain ma palju õppida. Ma olen kindel, et stabiilsust tagavad just need inimesed, kellel on kogemus, kes on töötanud seal pikki aastaid ja jagavad oma teadmisi.”

Mitmed 30-aastast tööjuubelit pidavad inimesed olid just sotsiaaltöötajad. Kõlvarti sõnul on need inimesed suurepärased suhtlejad ning töö inimestega annab energiat ja motivatsiooni vastu.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.