"Praegu peaksime olema õnnelikud, et meil seda energiat kasvõi sellise hinnaga veel võtta on. Tulevikus on küsimus pigem see, kes energiat üldse saab."

Alar Konist, Tallinna tehnikaülikooli energiatehnoloogia instituudi professor
neljapäevast pühapäevani Pirita jõulumaa muusikaprogramm toob lavale staarid (0)
16. detsember 2021
Getter Jaani. Foto: Albert Truuväärt

„Pirita kloostri jõulumaa pakub kõigil neljal päeval mitmekesist muusikaprogrammi, laval on nii staare kui ka mudilasi, kelle tähelend alles ees. Jõulumaa laulab neljapäeva õhtul avatuks armastatud Ott Lepland. Reede õhtul esinevad pikema etteastega Kaire Vilgats ja Paul Neitsov, laupäeva õhtul on laval Inga Tisler ning pühapäeval paneb jõulumaale punkti Getter Jaani akustiline kontsert,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Pirita kloostri jõulumaal annavad akustilise kontserdi armastatud lauljad Ott Lepland ja Getter Jaani. Samuti saab nautida Kaire Vilgatsi ja Paul Neitsovi ning Inga Tisleri kontserti. Kokku tuleb lavale 15 sooloartisti ja muusikakollektiivi üle 100 esinejaga. „Muusikat kõlab eri stiilis ja maitsele, aga loomulikult esitatakse jõulumaal ka jõulumuusikat,” kinnitas Liinat.

Peale rikkaliku muusikaprogrammi näeb põnevaid etendusi ja sõusid. Neljapäeva õhtul on mustkunstnik Meelis Kubo jõuluetendus „Maagilised jõulud”, mis on spetsiaalselt lavastatud Pirita kloostri jõulumaa jaoks. Reede ja laupäeva õhtul saab kaasa elada teadusteatri etendustele ning laupäeval tule- ja leedsõule. Töötab jõuluturg, lastele on avatud põhumaja, mänguväljak ning nautida saab ehtsat jõulutoitu. Kohal on jõuluvana.

Pirita kloostri jõulumaa toimub 16.–19. detsembrini ning on avatud N ja R 14–20, L 12–22 ja P 12–20. Sissepääs tasuta. Covid-passi ei nõuta. Info www.piritajoulumaa.ee/ ja FB-s.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.