"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haabersti linnaosas loovad jõulumeeleolu säravad valguslahendused (0)
17. detsember 2021
Foto Haaberti LOV

Haabersti linnaosa haljasalad ning tänavad on täitunud säravate jõuluvalgustitega ja kaunite valgusinstallatsioonidega. Rohkelt valguskaunistusi leidub terves linnaosas – täiendatud on nii eelnevatel aastatel kaunistatud kohti, kui lisatud uusi valguslahendusi.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et varasematel aastatel linnaosa kaunistanud talvevalgustus sai ka sel aastal täiendust. „Paigaldati mitmeid valgusdekoratsioone, valguskette ning täiendati postidekoratsioone,“ ütles linnaosavanem.

„Jõuluaegses valgussäras on kogu Väike-Õismäe tiigi promenaad ning lisaks loovad tiigi kaldal jõulumeeleolu ja pakuvad silmailu mitmed põnevad valgusinstallatsioonid. Esmakordselt sai valguslahenduse ka Järveotsa mänguväljak ja selle lähiümbrus,“ rääkis linnaosavanem ning kutsus jalutuskäigule nii Õismäe tiigi äärde kui Järveotsa mänguväljaku juurde.

Linnaosavanema sõnul on lisaks valguskaunistuste pakutavale silmailule alates 20. detsembrist tiigi äärsele promenaadile põhjust jalutama tulla veelgi. „20. – 26. detsembril toimub tiigi kaldal jõululaat. Laadal pakutakse maitsvaid sööke ja jooke, mida saab osta nii kaasa kui tarbida koha peal ning kindlasti leiab midagi põnevat ka kingikotti. Väikeseid laadakülastajaid ootab aga jõuluvana ning tasuta ponisõit,“ ütles Siljanov.

Jõuluvana ootab kõiki oma väikseid ja suuri sõpru jõululaadal 24. detsembril kell 12.00 – 13.30, 25. detsembril kell 12.00 – 14.30 ja 26. detsembril kell 12.00 – 14.00. Väikestele laadakülastajatele on tasuta ponisõit 24., 25. ja 26. detsembril kell 13.00 – 15.00.

25. detsembril kell 17.00 edastab rahusoovid EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu.

Jõululaat on avatud 20. – 22. detsember kell 16.00 – 20.00 ja 23. – 26. detsember kell 12.00 – 18.00. Laata korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.