"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Põhja-Tallinna Jõulumaal peetakse neljandat adventi (0)
19. detsember 2021
Mats Õun

Pühapäeval, 19. detsembril tähistatakse Põhja-Tallinna Stroomi rannapargis neljandat advendipühapäeva. Jõulumaal toimuvad lasteetendused, mängud, jõuluvana vastuvõtt, põnevad töötoad ning hobuvankriga sõit.

“Täna kell 15 alustame 4. advendi tähistamist Põhja-Tallinna Jõulumaal Stroomi rannapargis. Osalejaid ootavad lasteetendused, mängud, jõuluvana vastuvõtt, põnevad töötoad ning hobuvankriga sõit. Jalutada saab jõulukuuskede alleel ja kuulata jõulumuusikat. Järgmine Jõulumaa toimub juba uuel aastal, 7. jaanuaril.” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap. Ta lisas, et jõulumeeleolu tuleb ka Kalamaja parki, kus igal advendil näeb valgustatud kellatorni, mängib jõulumuusika ja paigaldatakse ka valgusdekoratsioon.

Kalamaja pargis (Kungla 65) valgustatakse kellatorn ja kuuleb jõulumuusikat igal advendil kell 16-19. Põhja-Tallinna Jõulumaa Stroomi rannapargis toimub igal advendil ja 7. jaanuaril kell 15-19. 

Põhja-Tallinna Jõulumaa kava, 19. detsember:

15.00 – 15.45 Lasteetendus “Kuidas päkapikk päästaks jõulud“

15.00 – 18.00 Kuuseehete meisterdamine ja joonistamine

15.45 – 17.00 Mängud lastega

16.00 – 18.00 Hobuvankriga sõit

17.00 – 19.00 Jõulumuusika

Põhja-Tallinna Jõulumaa Facebookis: https://fb.me/e/2T58Ql0PA

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.