"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
VIDEO JA FOTOD Haaberstis avati pühapäevani kestev jõululaat (0)
20. detsember 2021
Albert Truuväärt

20. – 26. detsembril on kõik huvilised oodatud jõululaadale, mis toimub Väike-Õismäe tiigi promenaadil. Väikeseid laadakülastajaid ootab jõuluvana ning tasuta ponisõit. Meeleolu loob jõulumuusika ning silmailu pakuvad valgusinstallatsioonid.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et jõululaadaks tuuakse tiigi äärde ajutised laadamajakesed, kus kauplejad müüvad erinevat jõulukaupa, käsitööd ning söögi- ja joogipoolist. „Laadamajakeste paigaldusega alustame juba lähipäevadel,“ ütles linnaosavanem.

Vaata galeriid (29)

„Jõululaadalt leiab kindlasti midagi põnevat kingikotti. Pakutakse maitsvaid sööke ja jooke, mida saab osta nii kaasa kui tarbida kohapeal,“ rääkis Siljanov. „Lisaks ootavad külastajaid tiigi kaldal põnevad valgusinstallatsioonid ning pühademeeleolu loob jõulumuusika,“ lisas linnaosavanem ning kutsus huvilisi Haabersti jõululaadale.

Jõuluvana ootab kõiki oma väikseid ja suuri sõpru jõululaadal 24. detsembril kell 12.00 – 13.30, 25. detsembril kell 12.00 – 14.30 ja 26. detsembril kell 12.00 – 14.00. Väikestele laadakülastajatele on tasuta ponisõit 24., 25. ja 26. detsembril kell 13.00 – 15.00.

25. detsembril kell 17.00 edastab rahusoovid EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja Jaan Tammsalu.

Jõululaat on avatud 20. – 22. detsember kell 16.00 – 20.00 ja 23. – 26. detsember kell 12.00 – 18.00.

Haabersti jõululaata korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.                                                                                                                 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.