"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
Põhja-Tallinna Valitsus tänas linnaosa haridusasutuste parimaid (0)
20. detsember 2021
Põhja-Tallinna linnaosa vanem Manuela Pihlap. Foto: Mats Õun

Põhja-Tallinna linnaosa tunnustab igal aastal haridustöötajaid ja tänavu tunnustati enam kui kolmekümnes Põhja-Tallinna koolis ja lasteaias ligi 130 töötajat. Linnaosa vanema Manuela Pihlapi sõnul ei toiminud kahjuks tänavu  tavaks saanud pidulikku vastuvõttu linnaosa haridustöötajatele.

,Pandeemiast tingituna korraldati väljavalitud inimeste meelespidamine teisiti. Käisime ise Põhja-Tallinna koolides ja lasteaedades ning andsime üle  meened aasta tublimatele haridustöötajatele. Lisaks tunnustatuile täname kõiki haridustöötajaid, kes keerulisel ajal nii tulemuslikult laste ja noortega töötavad, neid innustavad ja suurepärast eeskuju näitavad. Kiitust väärivad lisaks õpetajaile ka loomulikult söökla – ja garderoobi töötajad, kojamehed ning teised abilised, ilma kelleta üks kool või lasteaed kindlasti täiuslikult ei funktsioneeriks,“ ütles Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna parimad haridustöötajad 2021:

Aivi Arjak, Eva Kaljurand, Helje Salong, Ave Teichmann, Svetlana Manetova, Olga Shataya, Urve Liiver, Tatjana Tarnagrodskaja, Maris Laaneväli, Aina Roos, Olga Stõk, Elena Kolossova, Niina Kõmõšan, Stella Kallisaar, Natalja Grišentšuk, Nadežda Sepp, Svetlana Ljubimova, Irina Savitskaja, Anna Smokova, Natalja Tokareva, Natalja Denissova, Tatjana Vassiljeva, Svetlana Agerova, Irina Melnikova, Oksana Kartašova, Alisa Tuljakova, Svetlana Kolchurina, Liili Meerits, Ivi Tee, Merike Jõesaar, Ulvi Tsarski, Mariel Piller, Maria Griffel, Siiri Kask, Anneli Elme, Moonika Tuur, Anneli Lootus, Anni Saul, Birgit Kütt, Maive Tagel, Lee Maipuu, Olga Kofanova, Marina Telnova, Irina Sahhatova, Olga Glazunova, Alla Tannil, Taissia Dmitrijeva, Kerli Elmaste, Elvira Uustalu, Kristiina Aruste, Jelizaveta Lauri, Marliin Lõhmus, Aleksandra Klinova, Siiri Liik, Merike Pikkel, Aivo Erm, Natalja Beresneva, Irina Telkinen, Olga Groznova, Julia Gelb, Tatjana Galkina, Sergei Antonov, Tatjana Tšernjejeva, Jelena Paal, Olga Zonina, Kevin Pruus, Kristina Ruuse, Liis Lindma, Katrin Leete, Ilona Jakovlev, Olga Belova, Natalja Tkatšenko, Svetlana Litvinovitš, Olga Severina, Jelena Griško, Anna Perova, Reet Mõlder, Liina Maasalu, Imbi Hoop, Christian Filip Tammerik, Brigita Põld, Aigi Mets, Marju Rannamaa, Õie Sullakatko, Merike Tsupsman, Valdo Jask, Ellen Piilman, Kalle Jeret, Ingrid Soosaar, Riina Reisberg, Katri Pihelgas, Sandra Mikomägi, Ergen Kandar, Jana Kanger, Krista Putrolainen, Kadri Killing, Alina Orekhova, Eleri Cortina, Enn Pormeister, Annely Tahker, Galina Linitš, Valeria Grinevskaja, Annely Jaanhold, Piret Meier, Meeli Wright, Kairi Järvik-Elvisto, Anneli Pihelgas, Liis Karelson, Merili Tois, Imbi Kõiver, Virve-Ingrid Lige, Klaarika Hiis-Hommuk, Erki Korp, Valeria Liigsoo, Kadi Pärn, Anita Haljak, Kristin Braks, Jelena Voronova, Jelena Fortunova.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.