"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
FOTOD Raekoja platsi jõulupuu ümber löödi tantsu (0)
20. detsember 2021
Albert Truuväärt

„Jõuluaeg on käes ning linnarahva ja külaliste rõõmuks on võimalik täna õhtul, vahetult jõulude eel Raekoja platsil osa saada noorte harrastajate hoogsatest rahvatantsudest jõulupuu ümber,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Inglise Kolledži ja Nõmme Huvikooli noorte rahvatantsijate esinemine pealinna tähtsaima jõulupuu ümber kingivad vaatajaile positiivse tunde kogu eelolevaks nädalaks.“

Vaata galeriid (21)

Esmaspäeval, 20. detsembril kell 17.30 esinevad Raekoja platsil noored rahvatantsijad. Tantsud ümber kuuse Raekoja platsil on osa suurejoonelisest jõuluprogrammist Tallinna vanalinnas ja selle ümber, mille raames saab iga linnakodanik kogeda tõelist jõulutunnet.

Raekoja platsil särab linna kauneim jõulupuu ning kindlasti tasub kõigil kes seda veel teinud ei ole tulla nautima üleilmset kuulsust kogunud jõuluturgu, mis on avatud iga päev kella 12-19. Hilisõhtused jalutajad saavad turukioskitest kuuma jooki soetada kuni kella 22-ni. Jõuluturg kestab 2. jaanuarini.  

„Raekoja platsil toimuv üritus ei eelda täna kehtivate reeglite kohaselt vaktsiinipassi kontrollimist. Siiski käitugem mõistlikult ja ohutult. Seega palun vältida ürituse külastamist, kui te tunnete end tõbisena,“ lisas Haukanõmm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.