"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Tallinn andis juba 25. korda Otepääle üle talvepealinna tiitli (0)
20. detsember 2021
Foto: Valju Aluel

“See, kui põnevalt, mitmekülgselt ja julgelt on Otepää pea veerand sajandit talvepealinna tiitlit sisustanud, on väga inspireeriv ja eeskujuks oma asja ajamisel kõigile teistele linnadele ja valdadele. Seda saua üle andes loodan ja soovin, et talv tuleb tegus. Et kõike, mida on pikalt kavandatud, saaks tõesti teha, vähemasti õues. Ja et täna sadama hakanud lund tuleks aina juurde ning see kestaks vähemalt kevadise pööripäevani,“ rääkis abilinnapea Kaarel Oja tseremoonial.

Eile, 19. detsembril andis Tallinna kultuurivaldkonna abilinnapea Kaarel Oja Otepääle üle talvepealinna tiitliga kaasneva valitsemissaua, mis seni oli Narva valduses. Talvepealinna tiitli võttis vastu Otepää vallavanem Jaanus Barkala.

Talvepealinna pidustused Otepääl hõlmasid Nuustaku Pruulikoja avamist ja talveturgu Otepää keskväljakul, pidulikule päevale pani meeleoluka punkti Ivo Linna ja Antti Kammiste kontsert.

Otepää jääb tiitlit kandma kuni 20. märtsini, mil valitsemissau antakse üle kevadpealinn Türile.

Antti Kammiste ja Ivo Linna. Foto: Valju Aloel
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.