"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Tallinn pakub pühade puhul kodututele jõulurooga (0)
20. detsember 2021
Verivorstid. Foto: Albert Truuväärt / foto on illustratiivne

“Jõulud on andmise ja headuse aeg ning loodan, et saame ka koduta inimestele veidigi jõulumeeleolu luua. Tallinnas pakutakse kõigis kodutute öömajades klientidele traditsioonilist sooja jõulutoitu – kartulit, kapsast ja verivorsti – ning jõululaualt ei puudu ka kommid,” rääkis Tallinna abilinnapea Betina Beškina.

Tallinna linnavõim pakub tuleva pühade puhul öömajades kodututele jõulurooga, vahendab BNS.

Alasi öömajas osutatakse kodututele teenust aastaringselt. Merelahe 4 ja Akadeemia tee 34 kodutute öömajad on avatud kella 19-9. Kodutute öömajades on kohti kokku 124 – Alasi öömajas 60 kohta, Merelahe öömajas 26 kohta ja Akadeemia tee öömajas 38 kohta.

Tallinna linna supiköök aadressil Pae 19 on avatud iga päev. Tallinna kodutute öömajasid haldavad Tallinna sotsiaaltöö keskus ja Tallinna hoolekande keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.