"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
kell 16-18 Täna kutsub jõuluvana kõiki Löwenruh' parki (0)
22. detsember 2021
Foto: Kristiine LOV

“Aasta kõige imelisem aeg on jälle kätte jõudmas ning meil on hea meel taas pakkuda linlastele võimaluse kohtuda pühade eel jõuluvanaga. Tuletage meelde mõned toredad luuletused ja tulge perega jõuluvana Ardile kindlasti külla,” kutsus Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa Löwenruh’ pargi laval (Mustamäe tee 59a) ootab 22. detsembril kell 16.00-18.00 kõiki külla jõuluvana Ardi. Salmilugejaid ootab üllatus.

Ürituse korraldaja on Kristiine Linnaosa Valitsus.

Üritus facebookis

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.