"Praegu peaksime olema õnnelikud, et meil seda energiat kasvõi sellise hinnaga veel võtta on. Tulevikus on küsimus pigem see, kes energiat üldse saab."

Alar Konist, Tallinna tehnikaülikooli energiatehnoloogia instituudi professor
Jõulude ajal töötab Tallinna ühistransport pühapäevase graafikuga (0)
22. detsember 2021
Foto: Mats Õun

Jõulude ajal, 24.–26. detsembril töötab Tallinna ühistransport pühapäevaste sõiduplaanide alusel ja aastavahetuse ööl väljuvad viimased bussid ja trammid kesklinnast kell 3.

Rahumäe kalmistu, Metsakalmistu ja Liiva kalmistu juurde minevatel bussiliinidel number 23, 34A ja 57 sõidavad 24.–26. detsembril ainult liigendbussid, et tagada paremad sõidutingimused kalmistute külastamiseks.

31. detsembril 2021. a töötab ühistransport tööpäevaste ja 1. jaanuaril 2022. a pühapäevaste sõiduplaanide alusel.

Aastavahetuse ööl ehk 31. detsembril vastu 1. jaanuari lisatakse linna põhisuundade liinidele täiendavaid väljumisi, nii et viimased bussid väljuvad kell 3. Täiendavateks väljumisteks kasutatakse ainult liigendi ehk lõõtsaga busse ja trolle ning suuremaid tramme.

Täiendavad väljumised on ette nähtud trammiliinidel nr 1 ja 4, trollibussiliinidel nr 1 ja nr 3 ning bussiliinidel nr 1A, 18, 34A, 40, 42, 60, 63, 67 ja 68. Viimased väljumised kesklinnast on trollibussiliinil nr 1 kell 2.45 ning bussiliinil nr 34A kell 2.15, bussiliinil nr 63 kell 2.45 ja bussiliinil nr 68 kell 2.45, kõigil teistel liinidel kell 3.00.  

Bussiliinide nr 1A ja 34A ööbussid väljuvad aastavahetuse ööl kesklinnast Hobujaama peatusest (endise kaupluse Tallinn eest), liinide nr 18 ja 40 ööbussid endise Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest ning liinide nr 42, 60, 63, 67 ja 68 ööbussid oma tavapeatustest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.