"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Jõuluvanad saavad pühade ajal Elroni rongides tasuta sõita (0)
22. detsember 2021
Foto: Ilja Matusihis

“Jõuluvanadel on pühade ajal vaja väga palju ringi liikuda, et õigeks ajaks lastele külla jõuda. Elron on jõulumeestele abiks, lubades jõuluvanadel 24.-26. detsembrini kõikidel rongiliinidel tasuta sõita,” sõnas Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup.

Mundris jõuluvanad saavad 24.-26. detsembrini Elroni rongidega tasuta reisida. Tasuta sõit jõuluvanadele kehtib kõikidel Elroni liinidel, et jõuluvanad jõuaksid kiiresti ja turvaliselt lastele külla, vahendab BNS.

Ta rõhutas, et tasuta sõiduõiguse saavad päris jõuluvad – ehk kõik need, kellel on traditsiooniline punane müts peas, punane mantel seljas ning valge kohev habe ees.

“Üks staažikas jõuluvana põhjendas rongisõidu eelistamist just sellega, et nii jõuab ta kiirelt ja turvaliselt sihtpunkti. Võimalusel saab rongis korraks isegi puhata, et siis taas rõõmsalt koos peredega jõululaule laulda, ettevalmistatud luuletusi kuulata ja lastele rõõmuks kingitusi jagada,” rääkis Kulderknup.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.