"Praegu peaksime olema õnnelikud, et meil seda energiat kasvõi sellise hinnaga veel võtta on. Tulevikus on küsimus pigem see, kes energiat üldse saab."

Alar Konist, Tallinna tehnikaülikooli energiatehnoloogia instituudi professor
Pirita kutsub talisporti harrastama (0)
22. detsember 2021
Foto: Pirita LOV

“Pirital on olemas kõik vajalik, et talverõõme nautida – suusarada, uisuplats, kelgumägi, hokiväljak ja suurepärane loodus. Rajameistrid on teinud Piritale umbes 4 kilomeetri pikkuse korraliku kunstlumepõhjaga suusaringi (Lükati ring), kus saab sõita nii klassikat kui ka vabastiilis. Juba detsembri algusest on avatud uisuplats ja taas saab Pirital ka jäähokit harrastada,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Paar päeva on kelgumäe nõlval töötanud lumekahurid, et mägi uue lumevaibaga katta. Lisaks rajatakse jõe äärde paarisaja meetri pikkust suusarada lastele, kus ka kõige väiksemad saaksid suusasamme õppida ja harjutada. “Usun, et lähenevate pühade ajal leiavad suusad, uisud ja kelgud üles needki, kes muidu sedasorti talverõõme miskiks ei pea. Tegelikult annab tund või paar värskes õhus palju jõudu ja energiat juurde,” lisas linnaosavanem.

Pirita liuväli, hokiväljak ja kelgumägi asuvad Pirita spordikeskuse juures Rummu tee 3. Liuväli on avatud iga päev iga ilmaga kl 10-22. Pirital saab laenutada nii uiske kui ka suusakomplekte. Kogu info leiab Pirita spordikeskuse veebilehelt piritaspordikeskus.ee või helistades tel 600 8333 E-P 8-22.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.