"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Mupo kinkis Tallinna Kiirabile jõuludeks massaažitooli (0)
23. detsember 2021
Foto Albert Truuväärt

Täna andis Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Aivar Toompere Tallinna Kiirabile juhile Raul Adlasele üle mupo töötajate jõuluannetuste eest ostetud massaažitooli. Eesmärk oli kinkida midagi, millest kõik töötajad osa saaksid, mis omaks  püsiväärtust ja millest meedikud rõõmu tunneksid.  

“Oleme igal aastal teinud mupo poolse jõulukingituse abivajajatele. Kui aastaid oleme annetuste abil toetanud loomade varjupaika, vähihaigeid, puudust kannatavaid peresid ja kultuuriväärtuste taastamist, siis seekord otsustasime teha omapoolse tänukummarduse kiirabitöötajatele,” ütles mupo juhataja Toompere. “Teeme kiirabiga koostööd ja näeme, kui raske on nende töine argipäev ning kuivõrd tänuväärne on nende töö. Sellest sündiski soov meie head koostööpartnerit tänada ja tunnustada. Kingitus sai võimalikuks tänu meie inimeste vabatahtlikele annetustele. Lõõgastust pakkuvat massaažitooli saavad edaspidi kasutada kõik kiirabitöötajad. Massaažitool oli neil just puudu, loodetavasti toob see palju rõõmu”.

Tooli testis esimesena vahetuses olnud kiirabibrigaad, seejärel aga ka mupo esindajad. Esimene hinnang oli hea. Raul Adlas tänas meeldiva üllatusena saadud kingituse eest ja kinnitas, et tegemist oli vajaliku asjaga. “Tööpinge ja ka inimeste tõstmisest väsinud seljad saavad nüüd hea lõõgastusvahendi. Suur tänu kõigi kiirabitöötajate poolt. Soovime omalt poolt kõigile kõigile rahulikke jõule!“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.