"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Tallinna vanalinnas saab ööbida "Rapuntseli tornis" (0)
23. detsember 2021

Tallinna vanalinna tornid on lemmikud nii kohalike elanike kui ka turistide seas. Neist mööda jalutades tekib paratamatult küsimus – mis tunne oleks seal sees elada? Nüüd on võimalik seda teada saada.

Kujutlusvõime huvides võib vanalinnas, Hattorpe-taguses tornis, ennast tõesti Rapuntslina tunda. Sinna on rajatud külaliskorter, kus võib soovi ja võimaluse korral igaüks ööbida.

Tunnustatud arhitekt Rudolf Bernhard ehitas kaitsetorni eluruumid 19. sajandi lõpus. Et seda teha, pidi torni tõmbama seest tühjaks nagu kokteilikõrre. Torni ülemisel korrusel paikneb nüüd külaliskorteri elutuba.

Võlvide all paiknevatest akendest avanevad vaated merele ja sadamale. Keskajal kasutati sarnaseid aknaid laskepiludena, ehk kui lähedale jõudis vaenlane, sai läbi nende linna kaitsta.

Ajaloolist hõngu lisavad korterile erinevad detailid nagu küünlad ja mõõgad.

Kus aga Rapuntsel oma printsi võõrustada saab? Eks ikka magamistoas. Ja kui mõni prints sinna tuppa ronib, peaks ta igal juhul rahul olema. See on üks väga unikaalne elamus Tallinnas. Kes tahab seda kogeda, siis Rapuntseli torni saab ööbimisi broneerida Booking.com’is.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.