"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
VIDEO JÜRI RATAS: Ilusat pühadeaega oma lähedaste ja armsate inimeste seltsis! (0)
24. detsember 2021
Facebook

Armsad Eestimaa inimesed kaunil kodumaal ja sellest kaugemal! Kätte jõuab aeg, mida paljud meist pikisilmi oodanud on – jõulurahu.

Igaüks meist ootab sellest midagi erilist. Mõni loodab, et armsad taas külla tulevad, teine jällegi seda, et keegi teda külla kutsub. Keegi unistab, et saab endale ammuoodatud kingi, mõni aga otsib võimalusi, et teisi toredasti üllatada. Üks soovib teha ära kõik, mis argipäevases kiirustamises tahaplaanile jäänud on, keegi hoopis seda, et saab koduvaikuses lihtsalt olla.

Mõni ihkab, et peale töiseid pühi saab lähedastega koos puhata, teine samas, et saab tööle tagasi. Keegi tahab, et pühadelaual on kõik kõige parim, teine paraku aga, et tuleb kõige hädavajalikumaga toime tulla. Kui erinevad meie ootused ka poleks, neid ühendab üks armas tahtmine – et kõik läheks nii nagu seda endale, oma armsatele ja meile kõigile südamest soovime. Selles peitub kõige väärtuslikum – olla hoitud ja hoida.

Soovin südamest, et jõulurahu on selline nagu soovite! Veel tugevamat tervist, siirast rõõmu ja mõnusat talveilma!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.