"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
"Jõulutunneli" heategevuslikus erisaates kuuleb jõulumuusikat (1)
25. detsember 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Esimesel jõulupühal algusega kell 10 läheb ETV-s eetrisse “Jõulutunneli” muusikaline erisaade, mis kutsub toetama vähiravifondi Kingitud Elu tegevust, et pakkuda vähihaigetele inimestele ravivõimalusi ja kinkida lootust ning aega haigetele ja nende lähedastele.

Esimese jõulupüha hommiku täidavad muusikaga äsja superstaarisaate võitnud Alika Milova ja samast saatest tuntust kogunud Ingmar Erik Kiviloo. Lisaks astub üles Ott Lepland. “Jõulutunneli” hommikustuudios on kohal ka vähiravifondi juhatuse esimees Toivo Tänavsuu.

“Jõulutunneli” õhtune programm kutsub kaasa mõtlema vähiravivajadustele ja -väljakutsetele. Saates jagavad oma lugu haigusega kokku puutunud inimesed – seda siis kas isiklikust või professionaalsest vaatenurgast. Muusikaga kostitab vaatajaid VHK keelpilliorkester dirigent Rasmus Puuri juhatusel. Nendega liituvad mitmed armastatud artistid.

Lisaks kell 10 algavale muusikalisele erisaatele läheb kell 18.45 eetrisse heategevussaade, mis pakub pühademõtteid ja -meeleolusid. Kell 19.15 jõuab heategevussaade ka ETV+ kanalile ja jätkub pärast uudiseid kell 20.10. ETV-s juhivad saadet Margus Saar ja Katrin Viirpalu, ETV+ ekraanil aga Margarita Tanajeva.

Aastast 2014 tegutsev vähiravifond on kaheksa tegevusaasta jooksul on toetanud rohkem kui 1400 inimest, ent abivajajaid lisandub pidevalt.

Vähiravifondi Kingitud Elu saab toetada helistades fondi annetustelefonide numbritel:

900 4005 (5 eurot)
900 4010 (10 eurot)
900 4050 (25 eurot)

Tallinna toimetus, +372 502 5532, sise@bns.ee

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

taust
26. dets. 2021 20:43
Jõulud on Vana – Roomast üle võetud päikesejumala kummardamise püha - Sol Invictus, mille kristlased on püüdnud “ära varastada” ja sellele “oma tähenduse” anda. Saturnalia pühad läksid detsembri lõpus sujuvalt üle pühaks – Sol Invictus. h ttp://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Invictus  h ttp://en.wikipedia.org/wiki/Saturnalia