"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
HANNA-LIINA VÕSA: Tahaksin aidata Tallinnas rohkem kogukonnatunnet tekitada (0)
27. detsember 2021
Hanna-Liina Võsa. Foto: Scanpix

“Aasta on möödunud suhteliselt tormiselt, tööalaselt leidis aset väga palju muutusi. See põhjustas ka peas mingite mõtete kokku tõmbamisi. Aasta esimesel poolel tegelesin palju oma kooliga, siis liikusin sealt edasi. Aasta teisel poolel olen teinud kaasa “Ooperifantoomi” etendustel Soomes. Kokkuvõttes võib öelda, et kõik läks väga hästi,” arvas laulja ja näitleja Hanna-Liina Võsa. Pealinn uuris aastavahetuse eel, millega lõppev aasta inimestele meelde jäi ja mida ootavad nad uuelt.

“Eks me kunagi hiljem tagasi vaadates näeme, kui palju siis muutus maailma selle 2021. aastaga. Soovin, et me ei unustaks, mida see pandeemia meile õpetas,” soovis Võsa.

“Tore, kui hakatakse aru saama, et me oleme loodusega ju üks. Oluline on ka see, et kellele kaugtöö, kaugõpe jm alternatiivsed võimalused sobisid, saaksid neid ka edasi kasutada. Ma soovin, et järgmisel aastal muutuks Tallinna inimeste kogukonna tunne märgatavamaks. Minu jaoks on Tallinnas valitsev suhtumine natukene külm, kõik trügivad mööda karjääriredelit ülespoole. Selle vastu aitaks ka ühised ettevõtmised.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.