"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
INDREK NEIVELT: Elektrihinna tohutu tõus rikkus lõppeva aasta (2)
27. detsember 2021
Indrek Neivelt. Foto: Scanpix

“Minule meeldis möödunud aasta sooja suve poolest, siis sai palju ujuda ja väljas olla. Ja talv oli ka täitsa talve moodi – sain suusatada. Muidugi oli ka seda, mis väga ei meeldinud,” sõnas ettevõtja Indrek Neivelt. Pealinn uuris aastavahetuse eel, millega lõppev aasta inimestele meelde jäi ja mida ootavad nad uuelt.

“Kõige suurem jama oli minu meelest ikka see elektrihinna tohutu tõus. Meelehärmi teeb seejuures, et kogu see elektrisüsteem on juhitamatu. Soovin, et selle asjaga midagi ette võetaks. Tuleb leida lahendus ja julgeda ka otsustada, et see lahendus ellu viidaks. Me ei saa ju enam niimoodi edasi minna, et pea kogu Narva linnale hakatakse maksma toetusi, samas kui kõrval on elektrijaam, mille omahind on tänaste börsihindade juures pea olematu,” kritiseeris Neivelt.

“Aga kui mõelda meie kodulinnale Tallinnale, siis ei oska ma nii äkki kohe mingit muutust uuelt aastalt soovida. Minu meelest on Tallinnas kõik hästi ja nii peab edasi minema.”

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

uskmatu-toomas
7. jaan. 2022 13:58
Turumajandus paneb kõik paika ? Või ei pane tühjagi ja meil puuduvad inimesed kes julgeks ekstreemsetes olukordades võtta vastu vastavaid otsuseid ! Selle üldnimetus on SAAMATUS igal tasandil !
klassik
1. jaan. 2022 15:14
Kui see on kriis, siis sellises kriisis ma elada tahaksingi!