"Kiirabi tegeleb elutähtsate probleemidega, ta päästab elusid. Me ei tegele sisse kasvanud varbaküüntega, ei tegele nohuga, mis on kellelgi kolm päeva olnud."

Kiirabiõde Jaanus Tramberg
REET AUS: Iga elanik peab saama öelda, et see linn on meie kõigi kodu (0)
27. detsember 2021
Reet Aus. Foto: Scanpix

“Kui mõelda, mis lõppeval aastal rõõmu tegi, siis kõige lihtsam vastus oleks – elu ise. Mind rõõmustab alati, kui saan teha asju, mis mulle meeldivad. Tööasjadega on ka kõik kenasti läinud. Eks sõltub ikka sellest, kuidas ise sätid ja teed. Pole olnud põhjust viriseda,” kiitis moedisainer Reet Aus. Pealinn uuris aastavahetuse eel, millega lõppev aasta inimestele meelde jäi ja mida ootavad nad uuelt.

“Pandeemia on muidugi elu natukene loksutanud – aga kellel poleks? Tuleb kohaneda ja edasi tegutseda. Üks reegel kehtib alati, kas on pandeemia või mitte: nii palju kui sa annad, nii palju saad ka vastu,” sõnas Aus.

“Järgmiselt aastalt ootan, et kõik läheks lihtsalt ja sujuvalt. Kui mõelda meie linna peale, siis hoolivust võiks ju alati rohkem olla. Need, kelle järgi inimesed joonduvad, peavad siin eeskuju näitama. Tahan, et iga tallinlane tunneks end meie linnas igas mõttes turvaliselt ja koduselt. Et kõik võiksid öelda – see on siin minu ja meie kõigi kodu.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.